De womanizer het meeste luxe erotische speeltje!

De womanizer is een luxe erotisch speeltje voor vrouwen en koppels. De womanizer was de eerste erotische speeltje waarbij je zonder direct contact de clitoris kan stimuleren.

De clitoris wordt als het ware een beetje in het zacht mondje vacuum gezogen waardoor je clitoris geweldig wordt gestimuleerd. De meeste vrouwen zeggen dat dit het beste een orale bevrediging nabootst. 

Ook wordt de clitoris door deze revolutionaire luchtdruk technologie niet over gestimuleerd. Dit heb je bij een klassieke vibrator vaker wel. 

De womanizer vibrator is voorzien van verschillende stimulatie standen waardoor hij elke vrouw tot een ongekend hoogtepunt brengt! Orgasme garantie gegarandeerd! 

 

Geen direct contact

U plaatst het mondje over uw clitoris waardoor er geen direct contact is met uw clitoris zoals met een traditionele vibrator wel het geval is. Over stimulatie is hierdoor verleden tijd

womanizer-gebruiken-stap-2

Enkele voordelen van de womanizer

Dat de womanizer vibrator vele voordelen heeft ten opzichte van een normale stimulator is een vaststaand feit en inmiddels bekend bij vele vrouwen en koppels. We sommen de voordelen van de Womanizer vibrator nog eens op. Echter eigenlijk moet je dit geweldige apparaat gewoon zelf geprobeerd hebben! Een echte aanrader! Je wilt nooit meer anders.

Daarom is de womanizer zo goed!

  • Verkozen tot beste stimulator door verschillende magazines!
  • U ervaart een orgasme als nooit tevoren.
  • Gemakkelijk vast te houden door een uniek design.
  • Stimulatie zonder contact met de huid.
  • Zeer stil en maakt bijna geen geluid.
  • Gemakkelijk te reinigen met lauw water een een toycleaner

DE WOMANIZER IS EEN VEEL BESPROKEN ONDERWERP BIJ

WAT ANDERE VROUWEN ZEGGEN OVER DE WOMANIZER

Wist jij al dat er geen direct contact met de huid is als je de Womanizer gebruikt!

Zoals je van Womanizer vibrator gewend ben, voelt de luchtdruk stimulatie echt super lekker en intens zonder echt contact met de huid.

womanizer-premium-eco

Womanizer Premium 2

bestel nu
womanizer-classic-2

Womanizer classic 2

bestel nu

VERSCHILLENDE WOMANIZER MODELLEN

Er zijn verschillende modellen womanizers verkrijgbaar. Van een instap model tot een super uitgebreid model. Alle Luchtdruk vibrators van womanizer zijn een geheel nieuwe ervaring. 

Womanizer classic

womanizer-classic-2

Womanizer premium

womanizer-premium-eco

Womanizer duo

womanizer-duo

Womanizer liberty

womanizer-liberty-luchtdruk-vibrator

Womanizer starlet

womanizer starlet 3

Womanizer accessoires

opzetkapjes-womanizer-alle-kleuren

Hoe gebruik je de Womanizer 

De Womanizer vibrator is heel makkelijk in gebruik. De basis is voor alle womanizer modellen gelijk. In 3 simpele stappen zul je een orgasme ervaren die je nog nooit eerder had. Ook voor vrouwen die moeilijk kunnen klaarkomen is gebleken dat de Womanizer de uitkomst bied. Ook is de Womanizer een speeltje dat veel wordt verkocht aan koppels!

Stap 1

womanizer-gebruiken-stap-1

Spreid uw
schaamlippen

Spreid uw schaamlippen zo dat uw clitoris vrij komt te liggen van uw schaamlippen voordat u de womanizer over uw clitoris plaatst.

Stap 2

womanizer-gebruiken-stap-3

Plaats de
Womanizer

Plaats de voorkant van de Womanizer vibrator voorzichtig over uw clitoris. Oefen lichte druk uit zodat de womanizer uw clitoris geheel heeft omvat.

Stap 3

womanizer-gebruiken-stap-2

Ervaar een heel nieuw orgasme 

Beleef een sensationeel orgasme die jouw je eerste orgasme doet vergeten! De womanizer brengt u tot een hoogtepunt zoals u nog nooit eerder hebt ervaren!

MEEST VERKOCHTE WOMANIZER MODELLEN