Womanizer Classic

De womanizer vibrator classic is natuurlijk waar de hele sensatie van luchtdruk vibrators mee begonnen is. De classic is het instap model van Womanizer. Wil jij kennis maken met de womanizer luchtdruk vibrator is de womanizer classic een goede start. De kans is echter groot dat  je door nieuwsgierigheid snel zal willen overstappen naar een uitgebreider model. De Womanizer Classic is voorzien van 8 geweldige standen.

womanizer classic
womanizer-classic-2

Womanizer Premium

Op de Womanizer premium zitten nog meer standen en intensiteit niveaus. De eerste womanizer was al uitgerust met verschillende voortreffelijke standen. Echter dit is nog meer verbeterd voor een nog intenser genot. De Womanizer Premium is voorzien van 12 geweldige standen.

womanizer premium
womanizer-premium-eco

Womanizer Duo

Een heerlijke stimulatie van zowel binnen als van buiten. De womanizer duo staat garant voor een hemels orgasme die u nooit meer vergeet. Beide delen zijn afzonderlijk bedienbaar en voorzien van 12 overheerlijke stimulatie standen.

womanizer duo
womanizer-duo

Womanizer Liberty

De Womanizer Liberty is eigenlijk het reismodel van de womanizer vibrator en neem je daardoor gemakkelijk overal mee naar toe. Door een magnetisch sluitend kapje kan je hem overal veilig mee naartoe nemen. In de douche of in bad is ook geen enkel probleem want de Womanizer Liberty is net als alle andere womanizers waterproof. De Womanizer Liberty is voorzien van 6 geweldige standen.

womanizer liberty
womanizer-liberty-luchtdruk-vibrator

Womanizer Starlet

Het instap model van de Womanizer is de Womanizer starlet 3. Een klein model maar een krachtige luchtdruk vibrator met maar liefst 4 standen. De nieuwe modellen van de starlet zijn voorzien van 2 meer intensiteit standen.

womanizer starlet
womanizer starlet 3

Womanizer Silver delights collection

Het meest luxe model van de Womanizer is de Womanizer Silver Delights collection. Dit is een limited edition set van de Womanizer luchtdruk vibrator met vele extra’s waaronder een bullet vibrator We-Vibe Tango.

Womanizer Silver delights collection
womanizer-silver-delights-box-premium-tango-zwart

Womanizer Golden moments collection

Het meest luxe model van de Womanizer is de Womanizer golden moments collection. Dit is een limited edition set van de Womanizer luchtdruk vibrator met vele extra’s waaronder een We-Vibe Chorus koppel toy.

Womanizer golden moments collection
golden-moments-womanizer-wevibe-kado-set

Womanizer accessoires

Ben je je laadkabeltje kwijt of ben je op zoek naar een nieuw kapje voor over de Womanizer vibrator. Ook kan je hier allerlei toycleaners en glijmiddel vinden.

womanizer accessoires
opzetkapjes-womanizer-alle-kleuren

MEEST VERKOCHTE WOMANIZER MODELLEN