Is de Womanizer Vibrator dan echt zo goed

womanizer-kopen

IS DE WOMANIZER DAN ECHT ZO GOED?

Als eigenaar van een sexshop ging ik elk jaar naar de internationale vakbeurs in Hannover. Voorheen was dit de Venus Messe in Berlijn, maar voor de retail werd deze nu in Hannover gehouden. Daar werd voor de eerste keer de Womanizer geïntroduceerd. Een van de eerste modellen was de Womanizer pro 500. Terwijl ik voor de stand stond en de juffrouw een presentatie gaf over die Womanizer, was het enige dat ik dacht dat dit werkelijk het meest onzinnige seks speeltje van de laatste jaren was.

Wat is een Womanizer luchtdruk vibrator

De Juffrouw probeerde uit te leggen dat de Womanizer met deze unieke luchtdruk techniek de eerste was in zijn soort. En dat door middel van pulsatie de clitoris dusdanig werd gestimuleerd dat een orgasme bijna gegarandeerd werd. Ik dacht “ik loop te lang mee in deze branche om me voor de gek te laten houden” en liep door.  Omdat de beurs enkele dagen duurde ben ik de dag erna weer gaan kijken en luisteren.  Toen ik hoorde wat de retail prijs zou gaan worden wist ik zeker dat dit product een fiasco zou worden. Ik weigerde dan ook dit product te bestellen voor mijn winkel.

Bekend van Linda en andere vrouwen dagbladen

Nadat de Womanizer bekendheid kreeg kwamen er klanten expliciet voor dit seks speeltje naar de winkel. Verkoopt u ook de Womanizer? vroegen de klanten. Ik moest dus nee verkopen want ik had geen womanizer modellen in de winkel. De bekendheid van de Womanizer nam toe en ook in de media werd hij al opgemerkt en haalde dit seks speeltje zelfs de media.

Zat ik er dan echt naast? Het antwoord is JA. Ik zat er echt naast. In de loop van de tijd is de Womanizer echt uitgegroeid tot een begrip. Vrouwen komen nog steeds heel gericht binnen voor deze Womanizer. De techniek blijkt dus echt ongekend te zijn. Vrouwen zijn lyrisch erover. En wie ben ik om deze vrouwen tegen te spreken … Ik zou niet durven …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.